Çok basit bir düşünme mantığı kurmuşsunuz, Türkiye'deki DC'lerden birinden problem yaşadım diye tüm Türkiye DC'lerini suçlamak tabiki çok yanlış olur.
Tekrar ve en öz şekilde açıklayayım;
1- Benim sunucu aldığım firma Türkiye'de Netdirekt ile çalışan ilk 5 firmadan birisi
2- Eğer o adamlar bile böyle bir durumda çaresiz kaldı ise Netdirekt ile çalışan diğer firmaların durumunu düşünemiyorum bile!
3- Benim başıma gelen olayın başkasının başına gelmesi durumunda kimsenin buna farklı bir müdahale şansı yok!
Çalıştığım firma ile ilgili de şöyle bir ayrıntı vereyim, ben saat 12:30 da firmayla görüşmeye başladım ve her saat başı aradım durum ile ilgili bilgi aldım. Saat 04:00 - 04:30 civarında sunucu taşıması ve kurulumu bitmişti. Belirlediğim 2-3 domain dışındakileri de tar.gz yedeklerinden çıkarması için toplu komutu yazmıştı. Kısacası firma elinden geleni sabahın 4'üne kadar yapmaya çalıştılar. Bu yüzden firma adı veripte kimseyi kötülemeye çalışmıyorum..
Bunca olaydan sonra ise benim kulağıma sonradan gelen duyum ise şu: sorun router'dan kaynaklanıyormuş
Tekrar diyorum geçmiş olsun evet türkiyede her hangi bir dc ile sorun yaşadığınızda nasıl bütü dc lere maal edilemezse bence netdirelt ile çalısan bir firmanın yapmış oldugu hata ve ilgisizlik yüzüznden netdirekt ile çalısan diğer firmalarada maal edilmez benim demek iştedigim yazınızda gördüm forumdaki arkadaşlara tavsiyem nedirekt den sunucu alırken bir daha düsünmeleri kelimesi kulanmısınız demek iştedigim olay bırakında sizin yönlendirmeniz yada söleminiz ile degil kulanıcı hizmeti alan müsteri kendisi karar versin sizin burda yaptığınız yönlendirme oluyor Saygılar