BurSaLi16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
t4cs1zkr4L hakli sen hic bir kimseye gerizekali diyemezsin sen saticisin ve haddini bilmen gerek altdanmi alirsin üstenmi alirsin orasi beni ilgilendirmez ama bide Emege saygi diyorsunuz Lugesofta yapdiginiz Terbiyesizlik nedir onuda anlamis degilim eger emek verilen seye emege saygi diyorsaniz nerde sizin bu gösterdiginiz saygi birisi sizin sattiginiz scripti böle yapsa acaba nasil olur onuda aciklarsaniz sevinirim ve yukardaki yazan arkadas hakli sanirim dolandiricilik var bu isin icinde ve kendileri warezden script alip editleyen birisidir .

Allah'ım sabır ver bana. Ben satıcıyımda o alıcı mı sor bakalım. Mal mal konuşma. Hem sen nerden biliyorsun o olayları Luge yazan sensin yada yalakaların adam gibi mesaj yazın şuraya çakallık yapmayın. Daha dün üye olmuş bebe, ne de güzel forum kurallarını biliyor. Aç bak bakalım kodlara, ne alemde, ordan burdan edit kod mu var.
Luge gibi yabancı script alıpta edip mi çakmışız bak bakalım. Açılan konuları neden silindi bak bakalım. Sonra gelip benim satış konumda çakallık yapmayın. Adamında asabını bozmayın, bizim sattığımız scripte zaten çakallık yapan çok. Piyasada kırılmayan script göster, mareze düşmeyen script göster. Multi multi gelip yazmayın buraya. Çok ağır kelimeler kaçacak ağzımdan, ondan sonrada bi daha susmam, senin gibileri de sustururum.

O koyu işaretlediğim yeride al güzelce tamam mı güzel kardeşim. Anladın sen orasını, o kadar satış yaptım var mı şikayet eden ?

Hatırlarsan "alem, kral, sen, ben " durumları. Scripte indiregandi yazmayla iş bitmiyor luge.....

Hadi selametle...