MedyaServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşadıklarınız gerçekten üzücü. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

Fakat bu platformda ve türkiye genelinde birçok netdirekt sunucu satışları yapan firmalar mevcut.

Siz yaşadıklarınızı genele yayarak sadece sorun yaşadığınız firmayı değil, tüm bu firmaları zan altında bırakıyorsunuz.
Bende hüseyin bey'e katılıyorum yaşadığınız olay üzüntü verici lakin forum genelince r10 üzerinden netdirekt sunucu alacak olanların bir kere daha düsünmelerini tavsiye ederim gibi kelime kulanmanız bence talihsiz bir cümle olmus bunu genele maal etmemelisiniz bizlerde netdirekt sunucular saglıyoruz müsterilerimize çok şükür sorun olmuyor oluyorsa bile hemen müdahale ediliyor ozaman söle düşünelim sizin sölemenizden yola çıkaraktan almanya netdirekt de sorun yaşadım alacak olanlar bir daha düşünsün derken ozaman ilerdede türkiyede bir dc üzerinden dedicated aldım sorun yasadım kimseye tavsiye etmem gibi sölemlerde çıkacaktır ozamanda türkiye üzerinden satış yapan firmalarda zan altında kalacaklardır bence bunu genele degilde hizmet aldıgınız firma adını vererekden sölemde bulunsaydınız daga sağlıklı olurdu tekrardan geçmiş olsun