Arkadaşlar merhabalar bir yönetim paneli hazırlıyorum. Bu panelde örneğin kategori eklenebililiyor ürün eklenebiliyor kategori eklerken insanlara resim seçtirip bilgisayarlarından uploud edip yolunu db ye yazdırıp geri alabiliriyorum. ve görüntüleyebiliyorum sıkıntı yok Sıkıntı şurdan başlıyor : bu dataları gridwiev e basıp burdan grid view üzerinden düzenlemsini istiyorum bunuda yapıyorum gride verileri çekip güncellştireiyorum hatta kategorinin resminide gösteriyorum... fakat gel gelelim resmi değiştirmek için gridin geçerli sutünuna fileuplod atıyorum fakat ifle kontorl edip bakıyorum fileuploud görevini yapmıyor sebebini bir türlü bulamıyorum kodlar aşağıda ki gibi yardım edin ne olur.
TextBox txtKatAdTurk = (TextBox)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("txtKatAdTurk");
TextBox txtKatAdEng = (TextBox)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("txtKatAdEng");
TextBox txtKatAdArap = (TextBox)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("txtKatAdArap");
TextBox txtKatSira = (TextBox)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("txtKatSira");
Image imgResim = (Image)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("imgResim");
EKategori kat = new EKategori(); kat.KategoriID = Convert.ToInt32(this.GridView1.DataKeys[e.RowIndex].Value);

kat.KategoriAdiTurk = txtKatAdTurk.Text;
kat.KategoriAdiEng = txtKatAdEng.Text;
kat.KategoriAdiArap = txtKatAdArap.Text; kat.AktifMi = 0;
FileUpload uploadDosya = (FileUpload)GridView1.Rows[e.RowIndex].FindControl("fluploud");
if (uploadDosya.HasFile)
{ uploadDosya.SaveAs(Server.MapPath("~/UrunResim/" + uploadDosya.FileName));
kat.KatResim = uploadDosya.FileName; }

BLLKategori kategoriguncelle = new BLLKategori(); kategoriguncelle.UpdateKategori(kat);
GridView1.EditIndex = -1; KategorileriListele();