Önceliklere herkese merhaba,
Ben konuyu baştan sona okudum. Yazan arkadaşa katılmıyorum. dofollow (eşit değildir) nofollow
Şimdi size Google 'a ait bir resmi yazıyı yazacağım dikkatlı okuyun ve Google her şeyi bilmemizi istemez gibi kompele teorileri üretmeyin.
Erkan sen ya Google'ı yanlış anladın, ya da benim yazdıklarımı yanlış anladım. ikisini de doğru anlamış olsaydın. Google ile benim aramdaki benzerliği zaten çıkarırdın. Herkese bunları açıkladım ama sana bir daha açıklayayım. anlaşılmamış herhalde.
nofollow dofollowa eşittir. demiyorum. nofollow daha faydalıdır diyorum.
Google diyorki, kalite puanınızın düşmemesi için güvenmediğiniz bağlantılara nofollow verin. APAÇIK BUNU SÖYLÜYOR. kalite puanından yoksa seo yu mu anlıyorsunuz. yoksa pagerankımı. daha ne diyeyim ya. google da ne kadar açıklasa ben de ne kadar açıklasam az. anlaşılamıyor birşeyler. ya beyinlerde yer etmiş ilkel seo teknikleri, ya da yeniliklere açık olmamak.
Google başka diyor ki,
o da yetmez, spam olarak yorum aracılığı ile link kasarak optimizasyon yapmak isteyenler için de CAPTCHA KULLANIN diyor. Kesindisi açıkça dile getirirken bunun anlaşılmamasını hayretle karşılıyorum.
Bir da ha bu gibi gereksiz cevapların verilmesi halinde Burada paylaştığım konuyu kaldırıyorum.
Aynı zamanda kimse komplo teorisi üretmiyor. Sen zaten googleu doğru kullanıyor olsaydın. "Kompele" kelimesinin yanlış yazıldığını google da arayarak anlardın.
Herşey senin de yaptığın alıntıdaki 1 cümlede yazıyor.
Alıntı
Güvenmediğiniz bir siteye bağlantı veriyorsanız veya sitenizin bilgilerini aktarmak istemiyorsanız nofollow kullanın
nedir sitenin bilgileri : kalite bilgileri, trust rank, pagerank.
Türkiye'deki çoğu seocular, kendilerini uzman sananlarda dahil, seo konusunda yazarlık yapanlar da aslında seo'yu bilmiyor.
birşey daha, sen alıntı yaptığın makalenin hangi cümlesinden, nofollowun seo da fayda sağlamadığını anladın. onu söyle sana seohocasi.com sitesini hediye edeceğim.