Ben malesef delinin dürttükleri gibi dışardaydım. Maç iptal olmasaydı maça da gidecektim ancak iptal oldu. O kadar da ısınıyım diye almıştım Efes extra'mı. Maç iptal olunca ben de şarap aldım oturdum karın altında şarap içtim. Yollar öğlende kapalıydı Beşiktaş'ta ancak akşam açıldı ne hikmetse, atladım döndüm evime sonra.
Dua et maç Olimpiyat Stadında değildi. Sizi tribünden kazırlardı resmen. Spatula felanda işlemez yol delme makineleri varya onlardan lazım. Satışfekşındaki. Onlarla kazırlardı.
Olm manyakmısın bu havada ne işin var dışarda. Otur mis gibi evinde

Harbi varya aslında şarapta ne giderdi bu havada. Bir yandan kar çiseliyor. Bir yandan şarap. Yanında da sigara. Oh. Islatmıyorda. Rüzgarı kesince iş bitiyor. Manzara o biçim. Cuma günü cep kanyak şeysi sipariş verdik. Gelsinde bi test edeyim. Nasıl oluyormuş bu meretten içmesi. Tüyaptamıydın Cumartesi? Aslında varya Bayrampaşa - Parkada'da kartopu savaşı felan yapsak güzel olur. Kim gelir. Dur bakıyom. Tamam 10 kişi hazırız

Çocuklar 2 gün önce bizim sokağı buz yapmışlar. Dün baktım tam kıvamında değildi. Hiç yağmur yağmadı. Şimdi baktım yarım karış kar var. Gün ağarsın. Ekşın zamanı başlasın.
Fear, piskopat manzarası olan bir yer biliyorum varya 4x4 lük bir yer. Biraz alakasız ama şu karlar erisin, hava biraz toparlasın gider orda içeriz. Varya boğaz manzarası dehşet, boğazı tepeden izlemek ayrı bir zevktir.. ( Bu arada Çamlıca tepesinemi gidiyoruz diye düşünme. Mekan Taksim )
Aslında varya Akmerkez'in çatısında rakı içmek vardı. Manzarası varya piskopat derecede güzel. İki köprüyüde görüyor. Melenk gibi manzara var. Bi içim su resmen.