remusmania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuyu görünce direk daldım içeri sene 2000 miydi neydi aynısını ben açtım nerde açtığımı bile hatırlamıyorum asp mi php mi birisi çıktı asp ordan başkası asp asp asp iyi dedim o zaman daha sadece html bilgim var oda pcnet dergisinden çıkan CD lerin temalarını kurcalamaktan gittim karaköye 20tl gibi bir para verdim "asp ile elektronik ticaret" aldım bilgisayarım bozuktu anakartı yanmıştı 1 günde okudum. aspindir.com dan çıkmaz oldum şu an asp de bilmediğim hiç bir sey yok hemde hiç bir sürü site yazdım access mysql mssql hepsini kullandım sonuç mu sonuç şu büyük bir projeye el attığımda anladım hosting bile bulamıyorum. işte sonuç şimdi gelde php öğren asp bildiğim için kolay olucaktır ama kim o kadar zamanı nı harcıyacak artık zamanım daha değerli şimdi küfür ediyorum o zaman bir kişi çıksaydıda php deseydi diye asp artık ölü ama aspnet hala devam ediyor. Şimdi bulgaristandayım ve hosting aradığım zaman bir tane bulamıyorum burda hepsi linux sonuç bu ve hiç bir okulda asp öğretmezler bana kalırsa kurumsal işlerle ilgin yoksa php derim ama yok ben belediyede site yapıcam dersen aspnet e yönel.
Hocam asp yi savunmaktan değilde bence bu devirde host bulamamak bahaneden öte gitmez. Ben çoğu dilde uygulama geliştirip alıp satan(%90 php) biriyim ve elimde windows serverım var. Neden windows derseniz hem php hem asp ve .netini sıkıntoısız çalıştırıyor. Ve serverim evimin dibinde değil. Dunyanın bi ucunda. Uzaktan masaustu olsun plesk gibi kontrol panelleri olsun datacenterlar kırla kontrol paneli veriyor. Yok su sehirde su sempteyim burada windows yok ben napayım şimdi asp yi demeniz cok garibime gitti.

Windows hosting isteyen internetn oldugu heryerde bulur ve işini görür.