Alıntı
Herhangi bir ücret belirtmiyorum!!! Alıcıyla birebir görüştükten sonra anlaşabileceğimiz bir rakamda, karar kılabileceğimize inanıyorum...
Merhaba arkadaşlar. Müşterimle yaşadığım sorundan ötürü, yaptığım M2-...
(... bölümü tamamen müşteriye özel doldurulur) temasını satışa sunuyorum. Sadece
1 Kişi'ye satılacaktır. Tema için ekran görüntüsü kullanmak istemedim! Malum tema benim temam olunca farklılıkları göze sokmayı çok severim

şaka bir yana sanırım bu işte farklı;
- Kullanıcı girişi oldu
- forumdisplay ve postbit butonları oldu
- Benim için bir ilk olduğundan, Widescreen ekran çözünürlükde sorun çıkarmayan ve baya uğraştığım bir arkaplan resmi oldu
Bu nedenle temayı video olarak kayıt ettim.
Video:
http://www.vimeo.com/8920448
AJAX'lar tamamen benim geliştirmemdir
(Lightbox, Menü, Renk Efektleri, Tab vs.vs.vs.).
Tema'da tam anlamıyla bitti sayılmaz! Genel olarak taslak çıkartıldı, vBulletin 4'de farklılıklarıda çözüp, vBulletin 3.x serisindeki tema yapım hızına ulaştım diyebilirim
(her ne kadar şu stillerden tek tek değişim yapsakda). Bu nedenle temanın genel hali budur! Satın alacak kişi aldığı günden 1 hafta sonra temayı tamamen teslim edebilirim...
Benimle çalışanlar bu ayrıntıları bilir!
- Önce ödeme alıp, daha sonra tema teslimatı yaparım
- Tema'yı host üzerinde yapıp, müşterinin isteklerine göre düzenlemeler yaparım
- Yaptığım temalar tamamen kişiye yada kuruma özeldir. Başka biryerde eşi veya benzerini bulamazsınız
- Temaları IE 6 ve üzeri, Firefox, Opera, Chrome ve Safari tarayıcılarında sorunsuz çalışacak şekilde hazırlıyorum
- Elimden geldikçede (VBSeo'nun çıkardığı bazı hatalar var) W3 standartlarına uygun hazırlıyorum
DİPNOT: Temadaki bir çok reklam alanı, vBulletin reklam yönetimi ile entegrelidir... Panelden reklam ekle/kaldır yaparak! Kodla uğraşmak zorunda kalmazsınız...
Alıntı
NOT: Bu tema, MaxiCep sitesi için düşünülüp uygulanmıştır. Aynı şekilde PlusCep sitesi içinde düşünülüp uygulanan vBulletin 3.8.4 için temasıda bulunmaktadır. Yakında o temanında satışını yapacağım.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi geceler...
İletişim Bilgileri GSM: 0539 931 51 81
MSN: mm@m2-stil.com