Satışa hemen al eklenmediği için hemen al ortada yok, teklif veren arkadaş maruzatını bildirdi anlayışla karşıladım ve -itrader verip vermeme hakkım saklı bulunduğu için vermedim. Diğer teklif veren arkadaşa durumu ilettim domaine talip olacağını söyledi ve satış gerçekleşti.
Öyle diyorsanız öyle olsun.Varsayımlarla konuşmak istemem.
Forumda son zamanlarda satış başlıklarında sorunlar çok var.
Benmi birşeyleri çok ciddi ye alıyorum ne.
Açık arttırımdaki domainime foruma üye olmayan birisi bana ulaşıp 2 katını teklif ediyor ki forumda o değere ulaşamaz ben etik olmaz diye reddediyorum.
Ama forumda böyle astronomik teklif gelipde satış bitince almayanlarada şüphe ile yaklaşıyorum.
Ben şahsen sizin yerinizde olsam 50 TL altı teklifleri bloke ettiği için tepki gösterirdim.
Neyse Ben karışmıyorum artık.
Utku beye durumu anlattık, başka domain aldığımızdan dolayı bu teklifi geri çektiğimizi söyledik. PM'den. Anlayışla karşıladı, 1 domain için konunun uzamasına ne gerek var?
konu 1 domain değil arkadaşım son zamanlarda bu tip olaylar çok olmaya başladı.Bir domaine teklif verdiysen başka domain almayacaksın.Buranın bir ciddiyeti var.
Bu tip olaylarda satıcılarda tolerans gösterirse forumda alışkanlık haline geliyor.
Başka domain aldım geçerli bir sebep değildir.Allah vermesin kaza bela olur herkez tolerans gösterir.