PeRSia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bir fikir için yeni konu mu açsaydım? Yeri gelmişken söyledim. Neyse...

Ben size kaynak göstererek bir bilgi verdim. Sizin verdiğiniz bu bilginin (nofollow dofollow'dan daha değerlidir) kaynağı nedir?

Cevap vermenize de lüzum yok. Herkes istediğini yapmakta özgür. Siz nofollow link eklemeye devam edin eğer düşünceniz buysa, kimse kimseyi engelleyemez.
Sayın Persia, öncelikle konuya katılımlarınız ve katkılarınız için teşekkür ederim.

Benim kaynağım, sizin verdiğiniz kaynaktaki gibi pekçok google veya resmi seo kaynaklarında anlattığım konunun yalanlanmayışıdır.

deneyimlerimle kimseyi inandıramadığım için hangi kaynakladan bu bilgiyi edindim söyleyeyim.

Pekçok kaynakta nofollow için bahsi geçen, pagerank, spam, kalite, kefil olma, gibi konulardır. Bu tüm yabancı kaynakların hiç birisinde söylediğim bu konu ne benim açıkladığım gibi açıkça dile getirilmiştir, ne de yalanlanmıştır.

"Çünkü biliyorlar ki, bu konuyu açıkça dile getirseler, nofollow backlink kasarak da sıralamanız yükselir deseler. Nofollow spamlar oluşacak. Bundan dolayı bu konuda üzerinde de açık bir kaynak yoktur."