(blogumdan aynen aktarıyorum)

Siz okurlarım için sanal alemdeki tüm iğrenç esprileri tek tek araştırdım, eledim ve en iğrençlerini sizlerle paylaşmaya getirdim. Ben bu çalışma süresince geceleri yatarken yatakta kendime bu esprileri söyleyip gülüp durdum, böyle de kötü etkileri var bu esprilerin…

Yasal Uyarı! Yazının buradan sonrası gerçekten çok iğrenç espriler içermektedir. Aile izinli ve uzman kontrolü altında okunulmalıdır. Bu yazının sonunda ağır bir tramva yaşayabilir, hayatınızın geri kalanında hayattan keyif almayı unutabilirsiniz. Yazının sonunda yazara karşı beslediğiniz tüm duygularınızı kaybedebilir yahut yazara karşı derin bir kin duygusu besleyebilirsiniz. Ancak şunu bilmelisiniz ki yazar, buraya tüm bu olumsuz etkileri yazarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğini belirtmiştir. Tutulursan, na böyle kalırsan, felç olursan, ne olursan ol yine gel..

>> Aglarsa kablosuz aglar gerisi yalan aglar.

>> (camiide – namaz öncesi) (H: hoca, C: cemaat)
H: Cemaat, büdünün size selami var!
C: Hangi büdünün?
H: iyyake na büdünün

>> Ne Sensör
Ne Ben
Söyleyeyim..

>> Tekken 3
Çiftken 4

>> +Kadının teki telefonu açmış hamile kalmış neden?
-Neden?
+pin kodu. hahahaha

>> Çaybar Dağı

>> Beni Men edin
Women etmeyin

>> +noktanın doğruya uzaklığı
-hangi doğru?
+pes doğrusu

>> Sana bi korum
Bir de Pentium Dual-Core

>> Nokia en 72 boy 80

>> Sinek kanadı
Yarasa kanadı
Burnum kanadı

>> (sınıfta öğretmen konu anlatmaktadır)
Evet çocuklar.. canlılar ikiye ayrılır.
1. Normal Canlılar
2. Erzincanlılar

>> -sana cim’in selamı var.
*hangi cim?
-euzubillahimineşşeytanirracim.

Bitti. Ancak devam edecek. İğrenç espriler part 2 gelecek. Bekleyin (ekoyu verinnn) nihahahahaha.

(Şimdi farkettim de yukarıda yasal uyarıyı yazan g.vat olayı çok abartmış.)

Bu esprileri, internetten farklı farklı kaynaklardan okuyup aralarından seçerek bir araya getirdim. Daha önce bunlardan bir tanesi veya birkaçı verilmiş olabilir, şimdiden kusura bakmayın.