Turkiyenin yer alti Kaynaklari Ole cok kki Oho Hep yabancilar alıyor Halic te Okadar Gemi Batti Okadar Savas oldu Dunyanın tarihi eserleri altındaydı gittiler pok yeri yaptılar ORaya dalmak yasaktır dediler define armaa k yasaktır dediler Gitti rus sirketi anlasma yaptı orayi temizlerim pokunu Gitti el altındna dunyanın tarihini aldı gitti halada alıyor
suan turkiyede yuzde 50 sinden fazla petrol batmanda cıkartiliyor batmanın yuzde 50 si su yuzde 50 si petroldur altı 10 metre kazıyon su cıkıyor gidiyon daglara diyer taraflara tabiki kazı yasak 30 metr ekaz garanti petrol suan Batmanda petrol cikartan tpo yuda nasil telekommu satiklari gibi yuzde 50 sinide ruslara satmayıı duşunuyorlar Neymiş Ozenleştirme Tabiki Bende hak veriyom dunyanın vergisi kaçırıllıyor :S hasankeyftede tabiki turkiyenin en eski dunyanın diyelim en eski tarihlerindne bir tanesi batman /hasankeyf baraj nedeniyle sular altında kalacakmıs masallah nediyek artık gozumle gormesem bişi demeyecem adam temel akzıyor kepceyle altın damarına vuruyor kepcenin agzı dolu millet kosuyordu bizdede dedik ne oluyor yavas yavas gittik ana baba gunu kepceci insan ezme riski olmamaksızın sanki basiyor gaza kacıyor kepcenin de agzı altın dehade gel bu işin içinden cık
tabiki bahsettim olay 7 sene gecti hala da dunyanın definesi var geld ecikart gunde 1 2 kişiyi define aramaktan jandarma el koyuyor adamalara
Şuan dunyada yuzde 95 turkiyede olan bor maddenleri
bor nedir gelecekte yakıt olarak kullana bilecke en ideal maddelerin basinda geliyor
şuanda bişle cogu işletme de yakıt olarak kullanıyor
ama turkiye suanda bor israil abd gibi ulkelere kamyon fiyatina verip 1000 kamyon fiyatina o kamyonu geri aliyor dehade gel işin içinden cik Siz soleyin artik
Bişde su Suan hatayi kaci israillere ait tabiki devlete degil halkına cogu arazisi yabancilar almiş en fazla israil
Şuan kurt sorunu pkk vs var Ben kurdum batmanlıyım Biz Bu vatani Birlikte savasarak aldık Asırlardır kardesiz Hepimiz OSmanlıyız
Diyeceklerim çokta Suan bendne bu kadar Gerisini siz soyleyin
Uykusus olduğum için cümle hataları yazı hataları olabilir kusuruma bakmayın
sev bil öğren Caliş!!!!!!!!!