zayrog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar config e dizin yazmak olsun
ok.php ye site url sini yazmak olsun
dbayar.php ye mysql bilgilerini yazmak olsun hiç bir hatam yok amma ve lakin !

her daim www.site.com/videosearch a girdiğim anda

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when in safe_mode or an open_basedir is set in /home/asdasd/public_html/videosearch/functions.php on line 39
hadi klasördeki hatayı görmez olayım videoyu ekle dediğim zamanda:

Warning: fopen(wp-content/uplodes/18809574.jpg) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/asdasd/public_html/ok.php on line

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/asdasd/public_html/ok.php on line 89
film etiketi eklenemedi!!!
hatasını alıyorum ve eklenen videonun resimleri çıkmıyor + video sayfada kayık bir şekilde ekleniyor link düzgün ama çalışıyor video oynuyor etkiketi de giriyor konu başlığını da yazıyor

tek sorun o kayma ve resim eklememesi !

lütfen mysql bilgilerini kontrol edin ok.php yi düzenleyin demeyin defalarca düzenledim defalarca kontrol ettim, artık einstain a bağladım burda yakında delirecem

edit: resim eklemeyi hallettim wp-content e uplodes klasörü koyarak fakat bu sefer de videolar kategoriye gitmiyor kategori yok olarak gösteriyor + /videosearch klasöründeki hata devam...
aynı sorun bende de var video ekleyemiyorum safemod olayını nasıl çözebiliriz acaba ? böyle bir temayı ücretsiz paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum