ChatLakTurK Merhaba,
Scripti test ettim demo adresinden, eline sağlık güzel çalışma ben gözüme çarpan hataları söyleyeyim.
1. Seo linkleri düzeltmişsiniz linklere id ve kategori eklenmiyor harika; fakat bu yeni linkler dikkat ederseniz sitemap.xml içerisinde hâla eski düzende kategori ve id ekli olarak sitemap'a eklenmiş bu da kanâtimce google da sorun yaratır..(google sitemi indexlemiyor sorusuna cevap olabilir. )
2. Üye olma linki güzel çalışıyor fakat şifresini unutan kişi için bir problem var şifremi unuttum linki sonrasında maile gelen bilgilerde eksiklik var şifre ve kullanıcı adı bölümleri boş. ve ayrıca önemli bir problem gönderici mailine dikkat ettiyseniz $Sitemail yani admin panele eklenen mail adresi göndermiyor bende (root@server.....com) mail adresinden geliyor bilgiler ve bu şekilde olunca da önemsiz posta klasörüne düşüyor.
Emeğin ilgin alakan için çok teşekkürler..... allah kolaylık versin
2. maddenin cevabını yazayım arkadaşlar. Bu bölüm Profil-Fonksiyonlar.php 'de 1151 satır numarasıyla başlamaktadır.
//-- Bütün bilgiler olumluysa email adresine yeni şifre gönder
if ($sor2["say"] > 0) {
$yaz = @mysql_fetch_array($sor);
$kullanici = $yaz["kullaniciadi"];
$sifre = substr(uniqid(rand()),0,6);
$sifremd5 = md5($sifre);
$Nizzo["71"] ="Merhaba Sayın ".$kullanici."\n\n üyelik bilgileriniz aşağıdaki gibidir\nKullanıcı Adınızı : ".$kullanici."\nŞifreniz : ".$sifre."\n\n Sitemize gitmek için aşağıdaki linke tıklayın\n"
.$SiteUrl."\n"."Saygılarımızla";
$kime = $email;
$header = $SiteMail;
$header .= "Content-type: text/html; charset=window-8859-9";
$headers .= "X-Mailer: PHP\n";
$headers .= "X-Sender: PHP\n";
$header .= "From: $SiteMail" . "\n" .
$header .= "Reply-To : ".$kime."\n";
$headers .= "Return-Path: $SiteMail<$SiteMail>\n";
$konu = Email($SiteUrl.$Nizzo["66"]."\n");
$mesaj = Email($Nizzo["71"]);
$mailgonder = @mail($kime,$konu,$mesaj,$header); değiştirdiğim ve eklediğim bölümler kırmızı olarak belirtilmiştir.Arkadaşlar daha iyi bir çözüm olursa mesajı düzeltebilirim veya silebilirim.