cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 hatta 100 tane cevap verecek eleman koyman lazım, çünkü 1 eleman 3. telefondan sonra ya intihar edecek ya da sinir krizi geçirecek, konuşamaz hale gelip sıradaki eleman telefonlara cevap verecektir. Dialoglar aynen şöyle olacaktır.

Ni - Net internet iyi akşamlar.
Müşteri - Bir sorun mu var, sunucularım açılmıyor?
Ni - Evet genel bir sorun var arkadaşlarım ilgileniyor.
Müşteri - Ne zaman düzelecek?
Ni - Şuan zaman veremiyoruz, arkadaşlar ilgileniyor.
Müşteri - Yarım saate düzelir mi?
Ni - Biraz önce de dediğim gibi "Şuan zaman veremiyoruz, arkadaşlar ilgileniyor".
Müşteri - Böyle hep kesinti olacak mı?
Ni - ( Eleman evet senin sesini her gün duymak için yarım saat interneti keseceğiz diye içinden geçirir, sinirleri iyice gerilmeye başlar ama yine de kibarlığını korumaya çalışır ) Kesinti olmaması için elimizden geleni yapıyoruz.
Müşteri - Osman beyi bağlar mısınız?
Ni - ( Durumu açıkladık işte Osman bey ile görüşsen ne olacak, Osman bey ile görüşünce soru daha mı hızlı düzelecek diye içinden geçirir ama yine de kibarlığını korumaya çalışır ) Osman Bey sorun ile ilgileniyor, hattı da şuan meşgul.
Müşteri - Osman beyi cep telefonunu verir misiniz?
Ni - ( Versem ne o olacak, Osman Bey sorunla ilgileniyor, ben de sana durumu anlatıyorum, Şuan Osman Bey'e cepten ulaşsan ne olacak diye içinden sinirle geçirir ) Osman Bey'in cep telefonunu veremiyoruz.

Eleman bu noktadan sonra artık ya camdan atlamaya gider ya da sinir krizi geçirir konuşma yeteneğini kaybeder...
Hay ağzına sağlık hocam, sabah sabaha güldürdün beni. Replikler süper...