Arkadaşlar kişisel sebeplerden dolayı bir süre uzak kalmama rağmen birkaç çalışmaylada olsa Seo yani benim tabirim ile arama motorlarına kendimizi sevdirme işine geri dönmüş bulunuyorum.
Seo iç optimizasyon açısından başlangıç olarak 7 site ile ilgileneceğim
Ayrıca danışmanlık ve seo çalışması yapacağım siteler olabilir pm ile irtibata geçebilirler.
İlgileneceğim siteler öncelikle filtre-spama düşmüş google-bing-yahoo search'de ban yemiş(yani arama motorlarının dizininden attığı) siteler yada yeni açılmış sitelerdir(bunun nedenide sonradan yapılan seo çalışmasından ziyade başdan yapılan seo çalışmasının daha verimli sonuçlar elde etmesidir.
Siteniz Üzerinde Yapılacak İşlemler ;
1-Sitenizin Genel Durumu(Hangi kategoride yer alır,hedefi nedir,hedeflediği konumda hangi pozisyondadır,arama motorları için önemi nedir,sitenizin üzerinde yapılması gereken çalışmalar)
2-Title-Meta Tags-Keywords kapsamında sitenizin hedef kelimelere göre incelenip uygulamalarının yapılması.
3-Xhtml-Css Validation durumu
4-Google Webmaster ile sitenizin sürekli takibi
5-Daha çabuk indexlenme için gerekli uygulamalar
6-Hedef kelimelerde TÜM sayfaların yükselmesi için gerekli çalışmalar
7-Ayrıca Her Kategoriden Pr değerli Link Desteği(Seo ücreti kapsamında değildir)
Bu maddeleri uzun uzun yazıp herkesinde seo'
cu kesilmesini istemediğimiz için 7 madde olarak bitirdim ek uygulamalar olacaktır.Zaten çalışma msn üzerinden site sahibi ile birlikte yapılır.
Arkadaşlar şu ana kadar yaklaşık 38 siteye seo uygulaması yaptık bir kısmı i-trader imde mevcuttur ayrıca referans istemeyiniz.
Yaptığım işlerde 2 arkadaş ile sorunlar yaşadık kendilerine saygı duyuyorum isteyenler forumda adıma açtıkları konuyu okuyabilirler.
Sizden ricam Seo nedir,İnternet siteme seo yaptırmalı mıyım,Bu adamlar iki yazı yazıp paramızı alıyorlar gibi düşünceleri kafanızdan silin gelin yada sadece bu işin önemini bilen anlayan arkadaşlar gelsin.Çünkü sonrasında gerçekten çok sıkıntılı durumlar yaşayabiliyoruz.Bu durum çok önemlidir rica ediyorum şüphelerinizden arının gelin.
Seo ücreti 20TL dir,sitenin analizi yapıldıktan sonra iş kabul edildiği taktirde ücret peşin olarak alınır,ücretin alındığı doğrulandıktan sonra işe başlanır.
Sitenin kategorisi ve hedefi doğrultusunda çalışma 1 ile 3 saat arasında bitirilip teslim edilir.
Pm ile veya
seolink@windowslive.com adresine e-posta atarak yada aynı adresi msn yolu ile ekleyip bana ulaşabilir internet sitenizin değerini arttırabilirsiniz.