Macrohosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Osman bey öncelikle şunu belirteyim siz her çalışma yaptıkça yineliyorum müşteri kaybediyoruz eğer biz müşteri kaybetmezsek burda siz kazanacaksınız

Ayrıca memnuniyetimizi belirttiğimiz kadar ( ki bunuda belirttiğimimi biliyorsunuz ) ,şikayetimizi belirtmeye hakkımız var..

Benim kızdığım nokta şu kesinti olduğunda karşımda muhattap bulamamak isim vermeyeceğim msndende aynı şekilde sizden hizmet alıpda bu konuda şikayeti olan var söylermisiniz biz müşteriye ne cevap verelim ulaşamıyoruzmu diyelim ,ne der müşteri sizce ,keşke bu planlamayı önceden yapsaydınız da aradığımızda ulaşsaydık.. sürekli meşgul çalan bir telefon kadar sinir bozucu bir durum yok.

Şu örneğe dikkatinizi çekerim

Bir kırmızı ışıkda beklerken numaratör geriye doğru sayıyorsa insanlar daha sabırlı davranır ,ama o kırmızı ışığın ne zaman yeşile döneceğini bilmiyorsanız o ışık da geçersiniz.
Sorun planlı bir çalışmadan kaynaklı değil sorunun nedenini diğer sayfada yazmıştım arıza nedeni ile oluşan bir sorundu ve Müşteri kaybediyor olmanızla ilgili hassasiyetimizi de son mesajımda belirtmiştim

Bize şikayetlerinizi tabi ki iletmeye hakkınız var ama direk bize iletmeniz daha faydalı halka açık alandan iletmeniz değil. Biz size alt yapı sağlıyoruz halka açık alanda bunu yapmanın size faydası değil zararı dokunur kendi kendinizi şikayet etmiş oluyorsunuz bir nevi.

Telefon konusunu maliyeti ne olursa olsun personel ise personel, hat ise hat bir şekilde çözüme kavuştururuz çözülmeyecek bir durum değil ki bu konudaki planımızı yine yukarıda belirttim ama müşterilerinize “bir sorun var konu hakkında bilgi alınca size bilgi verelim” dediğinizde bu açıklamayı müşterileriniz kabul etmiyorsa bu biraz da sizin müşteri portföyünüz ile alakalı bence.

İyi Geceler.