Yeni konu açmaya gerek yok haftaya cuma da ben geliyorum istanbula

Sevgilimle vakit geçirmek için valla 2 gün nereleri gezcez bilmiyorum

o da ankaralı
Sevgilinle geleceksen sana bir yol haritası çizeyim. İkinizinde beğeneceğinize eminim.
Ankara'dan 23:30 Fatih Express Ankara - İstanbul trenine bilet alıyorsun. Konfor olarak en lüks otobüsler bile halt etmiş yanında. Kapıların önünden ve arkasından 3 er koltuğa yer alma. Ortalardan al. Yan yana olsun biletler. Ankaradan çıkınca gece 4-5 e kadar hava karanlık olur. Sonrası güneşin doğumuyla beraber etrafı izlersiniz. Trende sigarada içiliyor vagon aralarında. Çay servisi yapılıyor. Laptopunu yanına al. Kulaklıkta al. Çoğu Fatih Express vagonlarında piriz var. Şarjında bitmez. Otobüs gibi koltukları ama daha geniş ve aralık çok. İstersen arkalı önlü 4 koltuğu al. 2 tanesini terse çevir. Battaniyeyi ört üstüne karşıyada laptopu koy. Yaya yaya İstanbul

Neyse sabah 7:30 da İstanbul - Haydarpaşa'ya inersin. Tam böyle güneş yeni yeni doğmuş etrafı çevrili olduğundan Haydarpaşa'ya soğuk gelmiyor güneş yüzüne yüzüne vuruyor, yakıyor. Haydarpaşa yıkanmış oluyor. Güzel bir sessizlikle karşılaşacaksın. Hemen iner inmez orda Turyol Eminönü vapurları var. Vapura biner binmez tost ve çay al. Denizi , dalgaları , martıları izleyip tostunu yiyip çayını iç. İstersen tostunu ve çayını alıp Turyolun arka ksımına geç. Dışarda olduğundan üşüyebilirsin. Martılara ekmek atabilirsin. Yolun büyük kısmında eşlik ediyorlar. O vapurdaki tost ve çayın verdiği tadı hiç bir memlekette ve hiç bir yerde yaşayamazsın. Üstündeki tüm yorgunluğu alır götürür. 8 - 8:20 gibi Eminönü'de inersin. Galata Köprüsündeki dükkanlar yeni yeni açılıyordur. Alt katta cafeler var. Çay yeni yeni demlenirken birine geçip oturur, hem etrafı izler , hem balık tutanların oltalarına bakarsınız. Saati 10-11 yaparsanız güneş etkisini biraz daha gösterir. Taksim tarafına öğleden önce geçmeyin. Her yer kapalı olur. Diğer tarafa doğru gidin bence. Sultanahmet olabilir. Galata Köprüsüne tramway'la 3 durak.