evet mantık süper doğruda
burda senin gibi gemici değilde gemilerde çalışan iş oldukça şarapçı takılan bir abimiz ne oluyorsa ulan ben bu ülkede harcanıyom deyip nasıl yaptıysa artık hiç sormadım Almanyaya Yerleşir. Herşey Artık Onun için iyi gitmektedir sabit bi işi yoktur almanyada hani bu önceki mesajlarda arkadaşlar demiş ya hor görülen işler filan o işlerle uğraşyor orda burda ama sürekli para biriktiriyor ve orada birde evleniyormu alman birisi ile hayat daha da iyi gitmektedir karısıda öyle varlıklı bişey değil maksat zaten almanyada oturma çalışma izni vs .. hala aynı işler ve daha fazlasını yapıp parasına para katıyor tabiki euro olarak kazandığı için parayı 2-3 iş buluyor kendisine sabah akşam nasılsa artık.
Bu Yaz Bakıyorum Abimiz Datçada benimde içinde çalıştığım dalış okulunda dalış yapmaya gelmiş bize bu hikayelerini vs anlatıyor aklınız varsa çıkın vs gibi nasihatlar veriyor .
işte dalış okulunda samimiyet artıyor filan çarşıya çıkıyoruz 200 liradan aşağı şort almaz
tişört 100 liradan aşağı olmucak çünkü ona işlemiyor Euro kazanıyor.
Benim Bilgim Yok Çıkış Hakkında Ama Güzel Karar Vermişsin Uygula Bi Çık Dene Olmassa Yine Dönersin Ne Kaybedersinki.Yıldırmasın Kimse Seni
Evet orada euro kazanıyor. Ama bir öğrencinin bile öğrenci indirimlerinden yararlandığı halde 650 eurodan fazla masrafı oluyor. Kaldı ki bunları tartışmamız bile zor. Almanya vizeyi çok zor vermeye başladı...