Ne alaka ya pfff..! O zaman onu gerektiriyormuş adamlar savaşa girmiş şimdi olsa şimdi bende giderim savaşa şimdi ordaki ortamla ordaki psikolojiyle burda 2 kız resmini ne akla hizmet karşılaştırmışlar anlamıyorum
İyi o zaman şimdi böyle bir durum gerektirmiyorsa ne olursa yapalım,savaş yoksa milli mücadele duygusu kalmasın içimizde unutalım önceki olanlarıda gerek yok o zaman bunları hatırlamaya çünkü şuanda savaş yok.
Katılıyorum. Herşey dış görünüş değil ayrıca. Kimsenin içini bilemezsiniz. O fotoğraftakilerin içini biliyormusunuz belki sizden benden daha çok Atatürk'çü? Haberiniz var mı bundan? Parayla imanın kimde olduğu bilinmez demişler.
Konuyu gerçekçi bi gözle bakarsak sanırım daha iyi olur.Benim böyle tanıdığım birçok kişi var ve emin ol ki hepsi demiyorum ama birçoğunun sadece ilgilendiği durumlar "kendini beyendirmeye çalışma,saçma sapan durumlara giripte kendini bir yerlerde farklılaştırmaya çalışma" onların düşündükleri şuanda bu kavramlar.
Sen Liseye bakarsan evet yok.. Çocuk denecek kadar bişey olmuş şuan lisede okuyanlar.
Girmediysen üniversite ortamlarına gir biraz dolaş derim )
Buyrun:
Bunlar üniversiteye girince evrim mi geçiriyorlar? Lisede nasıl davranıyorsa üniversitede x2 oluyor. Üniversitelerin durumunu da biliyorum ben. Üniversitelerde, o bahsettiğim şeylere sahip insanlar varsa, onlar da liseden itibaren bir takım değerlere ilgi duymuş, kendini yetiştirmiş insanlardır zaten.