emin ol zamanı geldiğinde herkes gerekeni yapar.Liselilerin genelini bu şekilde suçlama.
Tabi genel olarak demiyorum. Yeri geldiğinde gereken neyse oldugu gibi olurlar.
ben girdim durumda pek değişiklik yok. adam kızları rahatsız ediyor, ona buna laf atıyor sen buna ileride vatan emanet edeceksin. adam içeriden saldırmış sana.
Ya bu konuyLa ne alakası var? Dunyanın her ülkesinde olan bişeyler bunlar.. Ben sana vatan sevgisinden bahsediyorum. Bir savaş olsa ona buna laf atanlar emin ol gereken neyse yaparlar. İlla başlarına bişey gelmedikce kendine gelmeyen binlerce insan var.. Ne yani 100 sene önce laf atan insan yokmuydu? Konunun tamamen dışına çıkmışsın konuya gel
Bunlar üniversiteye girince evrim mi geçiriyorlar? Lisede nasıl davranıyorsa üniversitede x2 oluyor. Üniversitelerin durumunu da biliyorum ben. Üniversitelerde, o bahsettiğim şeylere sahip insanlar varsa, onlar da liseden itibaren bir takım değerlere ilgi duymuş, kendini yetiştirmiş insanlardır zaten.
Yukardaki yazdıgımı aynen sanada söylüyorum. Başımıza bişey gelmedikce aynen devam eden binlerce insan var. Dersini alırlar gerekeni yaparlar.. Bu hükümeti en çok protesto eden sen bilirsinki üniversiteli gençler