aykt36 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanatlarda oynadığını bende duydum ama karamsar kaldım çünkü görmediğimim izlemediğim bi isim videolardanda fazla bişe anlaşılmıyor gelirse hakketen numarada fena
aslında ben bu transferin olmasını çok istiyorum. çünkü yıllardır eleştirdiğimiz fenerbahçe'nin bir transfer politikası vardı.. bunu önce türk oyuncular ile aştık. örneğin eskiden selçuk'ları, deniz'leri getirirken, şu anda türk "yıldız" dediğimiz oyuncuları getiriyoruz. mesela özer, mesela mehmet topuz, mesela gökhan ünal, mesela emre.

aynı şekilde eğer bu transfer gerçekleşirse yabancı transfer politikamızda değişmiş olacak. farkediyorsanız sürekli 25 + üzeri futbolcu alıyoruz. bu futbolculardan bonservis kazanmamız imkansız gibi birşey. ama bu adam 21 yaşında, ne mağlum ilerde bi lucho gonzalez, bi lisandro lopez ya da bir robinho olmayacağı. 10'a alıyorsak bu adamı ilerde 30'a yine satabiliriz.

mesela porto, ajax gibi takımlara bakarsanız paso genç oyuncu alıyorlar. 3-5'e alıp 30-40'a satıyorlar. işte transfer politikası budur bence. umarım dentinho gelirde şeytanın bacağını kırarız.

ki ben izlediğim kadarıyla sağ kanada alıştırırsak eğer bu oyuncunun çok ama çok başarılı olacağına inanıyorum. ki alınırsa forvet olmaz. en fazla kanat forvet olur.
sağa dentinho, sola santos, ortaya alex ve forvete güiza. güiza'da becerikli ve yetenekli bir futbolcu. sadece şanssız. umarım yeni bir oyun anlayışı ile güizada o şanssılığı kırar.