Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Sevgili günlüğüm;
Bu gün öğleden sonra uyandım. Kalktım bi iki bardak çay içtim. Tekrar kahvaltı yaptım. 1 Kadın 1 Erkek'te kaçırdığım 2 bölümü izledim. Sonra geri uyuyakaldım. Şimdi yine uyandım.
Ne güzel oluyor ya.
Yay konuş..
Bu arada bundan sonra İşbankası kullanmayacağım. Garantide ayakta çüküyor resmen. Gidip ING banktan hesap açacağım. Bundan sonra havale diye birşey yok. Herkeşe eft. Ertesi gün hesapta.
İş Bankası'na yazdığım döktüresiye maile cevap gelmiş. Tüm ürünler hakkında bilgi vermişler. Sanki ürün kullanımları hakkında bilgi istemiştim. Ya anlamıyorum; ya ben bilgisayardan anlamıyorum, yada İş Bankası'nda bilgisayardan anlayan söz sahibi kimse yok. Zaten mobil onay gelmeden kimse hesaba giremiyor. Hesap eklerken başka bir dalgaya daha ne gerek var. Telefonum desteklemediği için hesap eklerken şubemize gelin dediler. Madem hesap eklemeye bankaya gideceğim, o zaman internet bankacılığına ne gerek var. Zaten atm 'den yaparım. Gerçi onuda yapamam. Atm teknolojisine uzak olduğumdan atm kartı almadım. Hesap cüzdanım nerde onuda bilmiyom. İnternet bankacılığı bilgilerim dışında hiç birşey bilmiyorum.