ben şahsen aynaları hiç kontrol etmedim, koltuğu düzeltmedim, selam falanda vermedim (bunları yapmadan geçirmezler dedikleri için yaptım, bakalım noolacak diye) ama kemerimi taktım,
öncelikle sınava kadar sürekli çalıştığın arabayla girmek için dua et derim,

40 veya max. 50 den yukarı çıkma hız olarak (ben alırken 40 demişti kurs hocası, senin orda nasıldır bilemem),

birde rahat olacaksın; ben ne yapacam havasında olma ama olduğundan fazlada güvenme, çünkü korkarak binen birisi yol kenarında sırasını bekleyen ve sırasını savmış kişilerce bile belli olur,

u döneceğin zaman vitesi 2 den 1 e almayı sakın unutma (ben 2. u yu yapacağımda unutmuştum, hocanın uyarmasından sonra haa evet vitesi unuttuk diye çok sakin biçimde aldım, telaşa hiç bir şartta gerek yok),

birde u dönüşü sırasında dönüşü mutlaka 2. şeritten tamamlaman lazım, bundan acayip derecede not kırarlar, beceremezsen hoca direksiyona müdahele ediyo ve bu sınavdan kalmaya kadar gidebilir.

aracı kaldırırken debriyajdan çekmek içinde sakın acele etme, 3-4 saniye erken kaldıracam diye ya arabayı hoplatırsın yada stop ettirirsin, 10 puanın gider. gazada ne aban, nede okşa, kararını zaten hissedersin orda.

olurda çok hız yaparsan hocanın seni uyarmasını bekleme, ibreyi saniyelik göz hareketleriyle kendin kontrol et, ben kontrol ettiğim halde boşverdim, hoca beni uyardı, ben gaz keserken adam frene basmış, yol ortasında az kalsın duruyoduk, ben şans eseri palio ile çalışıp, accent ile girmiştim, hocaya serzenişte bulunarak pek bir not kırdırmadım kendimden.

bu dediklerimin hepsine dikkat ederek, 88 ile ben geçtim. zaten yaptığım 2 hata var onlarıda yazdım gireceklere başarılar