Keyif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuk muyum ben post kasacam. Cevap bile verilmez sizin gibi birisine. Yapmıyorum Haiti'ye yardım. Türkiye hergün afet bölgesi ona bakarsan. Depremzedeyim diyorsunuz bir de. Bakın bakalım Adapazarı'na 17 ağustostakinler hala 2010 yılına gelinmesine rağmen ne durumda.

Lafa gelince susmuyorsunuz ama daha önünüzü göremiyorsunuz.

Türk'e Türk'ten başka yardım eden yoktu orada. Afet bölgesinde bile kendisini üstün çıkarmaya çalışan ülkeler vardı biraz araştırıp öle yorum yapın asıl siz.
Deprem olduğu zamanlar Türk'e Türk'ten başkasının yardımı olmadığına emin misin? Ben Kocaeli'nin göbeğindeydim deprem zamanı. Belki Haiti'den gelmemiş olabilir ama Dünyanın 4 bir yanından yardım geldi. Haiti zaten fakir bir ülke. Ne çabuk unutuyorsunuz geçmişi. Büyük ihtimalle depremi yaşamayan birisin. Yaşasaydın insanlar ölürken Haiti'ye yardım etmiyorum demezdin. Yardımın dini dili ırkı yoktur. Doğuda ki çoğu insan benden iyi yaşıyor şuan. Devlet baba onlara yardım ederken bize burada kimse yardım etmiyor.