Yahu anlatamadım derdimi herhalde. Ben Jo'nun kötü bir futbolcu olduğunu söylemiyorum ki. Hatta ben Jo ile ilgili fikir bile beyan etmedim. Demek istediğim şey bambaşka. Üstteki mesajımda da bahsettiğimi tekrar söylüyorum: "Jo'nun gelmesi olağanüstü bir transfer bombası değildir. Kendisinden daha kariyerli ve iyi futbolcular ülkemize gelmiştir. Dolayısıyla kendisinin Türkiye'yi sallaması biraz abartıdır. Kewell, Carlos, Anelka, Ortega, Milan Baros, Hagi gibi transferler varken Jo'ya mı kalmış Türkiye'yi sallamak? Gerçekten en büyük transfer bu mudur? Yapmayın Allah aşkına.. İyi bir transferdir ancak kendisinden daha bomba transferler de olmuştur Türkiye'ye.
Üstte benimle muhattap olmayacağını söyleyen arkadaştan da özür diliyorum ve rica ediyorum; lütfen bu konudaki görüşünü açıklasın... Jo'dan daha önemli transferler olmadı mı gerçekten de? Türkiye'nin sallanmasından falan bahsetmek biraz abartılı olmuyor mu?
Arkadaşın böyle demesiyle Türkiyenin sallanmayacağı bir gerçek bence bu lafı o kadar'da abartmayalım.
ortada bir gerçek var ; Herkes kendine göre haklıdır . . .