tamam avukatısında, o saydığın sitelerden birisinin sahibinden aldığın vekaletnameyi görebilirmiyim
Akıma güvenerek küçümsüyorum. Eleştiri yapabilmek için bu saydığına gerek var mı? Obama'yı eleştirebilmek için İngiltere'ye başbakan mı olmalıyım, microsoft'u eleştirmek için google mı olmalıyım? Her eleştirinin bir nedeni vardır. iyinetadmin iyi olsaydı da küstürmeseydi kimseyi. Her neyse, kedi sensin, ... , gülümseme ifadesi olacaktı buraya.
Kişi hakkında önyargıda bulunmadan, avukattın, şuydun, buydun demeden önce, o kişinin ne olduğuna bir bak. Avukatısın dediğin kişi, şu an senin giremediğin forumlarda, savunduğun dediğin yönetimi eleştirenlerden biridir.
Eğer öyle demek istemediysen, yazdıklarında gizli özne bırakma ki, ne dediğini, ne demediğini veya ne demeye çalıştığını herkes iyice anlasın.
Benim söylediğim şey çok basit aslında. Fakat siz onu aklınızda binbir kısır döngüye sokarak anlaşılmaz hale getirmek istiyorsunuz.
Bazı yeni yetmeler gelmiş diyorlar ki, birer $ atalım da, üstü kalsın.
Aklına güvenerek küçümseyen arkadaş.. Keşke herkes senin gibi aklına güvenerek küçümsese.
Amacım tartışmak değil. Laf ebeliği yapmak hiç değil. Onlarca sayfa yazıda tek yorumum bir öncekiydi. Son yorumum da bu.
Demek istediğim; şu an burada toplandığınız yerin çıkış kaynağı, küçümsediğiniz iyinet ailesidir. Bu platformu kuranlar da, o küçümsediğiniz iyinet ailesindendir sonuçta. Bu platformun oluşma sebebi de, yönetimin yönetimsizliğidir. Neyse.
Ben taşı başka yere attım. Arkadaş gelmiş taşın önünde durmuş. Geçmiş olsun.