hasret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
200 TL veren adam satariz nicki ile benim nerde yazıyor 300 TL verim işlemi bitirelim , ben öyle bir cümle kullanmadım yalan konuşmayın gösterin de ben de herkes de görsün.

Ayrıca masal.org ve ucru.com 50 şer TL yazmışsınız onlarada 50 + 50 : 100 lira hemen al alıyorum dedim onlarıda satmadınız yok teklif var yok dönüş yapıcam bakıyorum halen satılmamış kaç gün oldu siz keriz arıyorsunuz ben sizi çözdüm.

elma ile armutu karıştırmayalım.

o cevabım sana değil diğer arkadaşa idi. anlayan anladı üstüne alınmana gerek yok.

senle olan sorunumuzda açıkcası seni %100 haklı görüyorum ama o maldan elimde 1 tane var ve senden önce teklif gelmiş. ne yapmamı beklerdin?

senden önce teklif verene değil sana mı vermeliydim domainleri ?

domainler satılmamış diyorsun nerden biliyorsun satılmadığını ?

gittigidiyordaki bi hatadan dolayı sayfayı editlememe rağmen bir türlü editlenmedi orda ve senden sonrada 4-5 kişi bunları alıyorum dedi ama satıldı dediğimde hayırlı olsun deyip teşekkür ettiler bu kadar uzatmadılar.

konuyu uzatacak değilim ama sen benden daha öncede 4-5 kez domain istedin ve ben sana "keriz" fiyatına domain satmadım diye şimdi bi açık mı yakaladım acaba deyip saldırıyorsun.

bu forumda cidden dikkat etmek lazım, adama domain satmayınca adam sana düşman kesiliyor.

ama bu konu bir kaç şey öğretti , kaç yaşına gelirsen gel öğrenmenin sonu yok,

1- msn adresini kimseye verme. msn de gelip abi şu domaine çok ihtiyacım var şu paraya ver valla abi yap bi iyilik , diyenlere domaini vermessen sonra sana düşman oluyor. Bu nedenle artık msn adresimi değiştiriyorum ve hiçkimseye msn vermeyeceğim!!

2- bundan sonra hemen al fiyatında 1 lira indirim yapmayacağım. her nerde ne satışı olursa olsun.

3- bu satışta gerçekten hatalıydım. ama en büyük hatam r10 daki kullanıcılarla muhatap olmaktı. boşver ne muhatap oluyorsun aç ihaleyi , sorulara cevap verme kaçta biterse bitsin.

mod arkadaş konuyu kapatırsa sevinirim.

burası bir domain satış konusudur.

domain satıldı, konu bitti.

şikayeti olan mağdur olan varsa şikayet var da konu açsın ordan tartışalım.

son olarak ilgi gösteren herkese teşekkür eder, istemeden kırdıklarımdan özür dilerim.