Merhaba;
https://www.r10.net/script-satisi/533...-tasarimi.html konusunu incelerken aklıma şöyle bir fikir geldi.

Benim yıllar önce kendi geliştirdiğim ve sadece kendi scriptlerimde kullandığım bir yönetim paneli yazılımı var.

HTML kod yazmadan tüm yönetim paneli işlemlerimi yapabiliyorum. MVC mimarisinin biraz hafif hali diyebiliriz.

Bu yazılım yine yazılımcı arkadaşlar tarafından kullanılabileceği gibi, yeni başlamış kullanıcılar da kolaylıkla anlayabilir.

R10'da bulunan mevcut yazılım taleplerinin 90% 'ı genel olarak ekle-düzenle-sil diye tabir ettiğimiz ufak scriptler.
Bu yazılımda genel olarak bu manada scriptlerin tamamına hitap edebilir

Basit bir örnek vermek gerekirse;
form_ac('?git=ekle', 'Yeni Kullanıcı Ekle');
form_satir('Kullanıcı Adı', 'td', metin_kutusu('kullanici'));
form_satir('Şifre', 'td2', metin_kutusu('sifre'));
form_satir('E-Posta', 'td', metin_kutusu('eposta'));
sel('seviye', array(0 => 'Üye',1 => 'Yönetici'), 'Kullanıcı Seviyesi', 'td');
form_satir('Hakkında', 'td2',  yorum_metin('hakkinda'), 'Buraya kullanıcı hakkında detaylı profil bilgisi girilebilir');
form_bitir('ekle');
gibi bir kodu yazdığınızda karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelmekte

tabiki bu çok ufak bir fonksiyon;
bunun gibi 64 adet irili ufaklı fonksiyon var kütüphanede. Satın alan arkadaşlara tek tek anlatımları da verilecek.

Bu yazılımda asıl amaç mümkün olabildiği kadar az uğraşla yönetim panelini hazırlamak. Samimi olmak gerekirse 2 saatte 20 sayfalık bir panel hazırlamışlığım var bu kütüphane sayesinde.

Asıl konuya gelirsek böyle bir yazılımı konunun başında verdiğim linkteki gibi bir tasarımla süsleyip satmak istiyorum.

Ancak şu anda hazır değil. Yazılımı tasarıma entegre etmem 2-3 günü bulabilir.

Ücret olarak aklımdan 100 TL civarı birşey geçiyor. Talebe göre daha aşağıya da çekebilirim..

Böyle bir yazılımla ilgilenen arkadaşlar parmak kaldırsın!