SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimin ne deyipte nereye gittiğinin hiç bir önemi yok , kimin neyi başardığının önemi var.Google'da kimlerin sitelerinin konuştuğunun önemi var.

Evet bencede bırakmalısınız Ben daha makale yazacak kadar bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum.Aceleci davranırsam herşeyi yerli yerine oturtmadan bu işlere girişirsem ve insanlara yanlış bilgiler aktarırsam , yanlış bilgi aktardığım kişiler beni sorguladıklarında , işin içinden çıkamadığım zaman son çare olarak onlara "sende bir makale yazda bende okuyayım" demek zorunda kalırım diye düşünüyorum

Neyse hocam , bundan sonrası yorum belirtmekten çok konu baltalamaya girer. Kolay gelsin size
birincisi ben kendimi seocuyum diye tanıtmadım ikincisi : Cyndi Thompson bu kadının makaleleri okuduktan sonra dediğim bazı şeylerin doğruluğunu göreceksin kimse zaten bu seo tam doğru diyemez.Sen bana hitap ederken geç bunları dersen bende sana cevap olarak sende makale yaz derim birazda kendimde buluyorum suçu oturup bazı konularda birikimleri sizlere aktarıyorum yaklaşık 50 sayfalık notumun sadece ilk sayfası eleştiri yaparken bu konu hakkında bilgi sahibi ol sonra konuş konuşmak için değil , bilmediğniz konular üzerine yorum yazarsanız kimse sizinle bir şey paylaşmaz ben yazının altında site bile belirmedim yazıyı yazarken peki ne kazancım oldu.Kazandıklarımı paylaşmak sadece.