sercanaksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar türkiyede açılan ilk Seo sitelerinden bir kaçı Seo Teknikleri sitesinin arkasında

-eburhan(eburhan.com)
-yakuter(yakuter.com)

bu gibi kişiler ve SEO dünyası bu adamları takip ediyor ben seo yapıcam diyen kişiler ilk olarak bu siteleri ziyater ediyor ve bağımlısı oluyorlar.

Bu kişilerin içeriği hangi sitede var birincisi özgün bir içerik ikincisi sağlam bir ziyaretçi potansiyeli var bu adamlar bir olayı yanlış uygulamış ne olur ki veya yanlış demiyelim de bilinmeyen bir yön diyelim evet bu işi bırakalım şimde sen bir makale yazda bende okuyayım
Kimin ne deyipte nereye gittiğinin hiç bir önemi yok , kimin neyi başardığının önemi var.Google'da kimlerin sitelerinin konuştuğunun önemi var.

sercanaksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet bu işi bırakalım şimde sen bir makale yazda bende okuyayım
Evet bencede bırakmalısınız Ben daha makale yazacak kadar bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum.Aceleci davranırsam herşeyi yerli yerine oturtmadan bu işlere girişirsem ve insanlara yanlış bilgiler aktarırsam , yanlış bilgi aktardığım kişiler beni sorguladıklarında , işin içinden çıkamadığım zaman son çare olarak onlara "sende bir makale yazda bende okuyayım" demek zorunda kalırım diye düşünüyorum

Neyse hocam , bundan sonrası yorum belirtmekten çok konu baltalamaya girer. Kolay gelsin size