çok üzüldüm ya bilirm hayvan beslemeyi benimde civcivim vardı çok renkli bir horoz olucaktı civciv derken boyu artmış bir kaç ay sonra nerdeyse ufak horoz olucaktı ötyeye cabalıyordu beceremiyordu yaz günü bırakmıştım evin etrafında dolanıyordu

baktım diğre 2 tavuk bas bas barıyolar tehlike olduğu için hemen koştum evin arka tarfına civcim eşelenirken orada bulunan bir yılan saldırmış tam sağ gözünden sokmuştu yılanı öldüremdim ben varınca kaçmıştı hayvancağızı aldım yapacak bişi yoktu nerdeyse 5 saat can çekişti ölüm anında üşümesin diye yumuşak bir bebek battaniyesine sarmıştım ölne kadar ağladım sanki içimden bişe kopuyordu ölyeki oda bunu biliyordu

özelklikle tavukları olanlar yemlemek için gel bili bili derler ben sırf bebekten benim istediği isimle gelsin diye çok uğraşmıştım nitekim sonunda alışmıştı ismine beni görünce peşimden gelirdi adı bebişti bebiş gel bebiş gel deyinmce hemen gelirdi

ama yapacak bişi yok oda öldü gömdüm biyerlere ama ertesi gün baktım yeri eşilmişti muhetmelen bir köpek yada kedi yemek içimn eşmiştir