fuducuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Bunları kullanmaktan vazgeçmemin sebebi dinimizde bunların yasaklanmış olmaları. Konu ile ilgili şiddetli hadisler var. Ben de Allah'ın gazabına uğrayanlardan olmak istemem. Ayda 4 site yaapcağıma 1 tane yaparım ama helal yoldan ekmek yerim Allah'ın izniyle...

Allah'ın yanında azabı en şiddetli olan insanlar tasvircilerdir (Müslim 6:369).

Ebu Hüreyre Rasulullah'tan naklediyor: Aziz ve celil olan Allah şöyle buyurmuştur: Benim yarattığım gibi yaratmaya savaşan kişiden daha zalim kim vardır? Haydi onlar yoktan bir zerre yaratsınlar yahut bir habbe meydana getirsinler veya bir arpa danesi yaratsınlar (Müslim 6:372).
Senin kendi takdirindir tabii ki ama ; Burada belirttiğin sözde Allah'ın bize söylemek istediği yaratmanın günahıdır. Hani şu koyunu falan klonlayıp birşeyler yapmaya çalışıyorlar ya. Yeni canlı kopyalamaya üretmeye çalışıyorlar. Burada alıntı yaptığın cümlede de bu söyleniyor. Resim kullanmak çizmek günah denilmiyor. Yanlış anlamışsın sen.

Alıntı
Benim yarattığım gibi yaratmaya savaşan kişiden daha zalim kim vardır?
Bak yaratmak diyor burada... Olan resmi kullanmak yaratmak değildir ki. Suretini kullanmak yaratmak değildir ki. Ha dersin ki ***** site yapmıyorum... anlarım. Ama insan ve hayvan resmi,figürü kullanmam deyince bu söze göre alakasız kalıyor.

Yine de senin kendi kararındır. Saygı duyarım. Sadece yanlış yorumladığını belirtmek istedim.

Bu arada çalışmaların çok iyi. Başarılar dilerim.
İyi Çalışmalar.