yahu arkadaş ***** piyasası bitermi varmı böyle bi mantık ? kimin mantığı yeter bu işe. bu çağ bilgisayar çağı arkadaş,herşey bu gün internette dönmüyormu bu gün bilgisayarsız ev kaldımı ? ***** her iki cinsiyetinde sürekli ilgisini çeken bir olay değil mi

şu sektör için biter diyenlere anlam veremiyorum bazen. yahu onuda geçtim bakın bu gün telekom dns lerini kullanan sayısı bile azalmaya başladı,herkes yabancı dns leri kullanıyor kapatılan sitelere bile kulanıcı rahatlıkla girebiliyor

türkiye demokratik bi ülke olduğu için yakında bu kapatılma olaylarıda kalkacaktır diye umuyorum, ha bi de google banlama olayı var o apayrı tek başına bi tekel zaten, ama bizim vatandaşımız ne zaman yahoo,bing vb. arama motorlarını kullanmaya başladı o zaman görün siz internet sektörü ne biçim canlanıyor.Aslında bence önce şu ülkedeki google tekelini yoketmektir.Tabi bing ve yahoo gibi arama motorlarınında adsense adwords gibi şeyleri yapması da lazım diye düşünüyorum.Onlar zaten bunu yaptığı zaman, biz de tr webmaster ları olarak kullanıcıyı farklı alternatifleri sunabiliriz düşüncesindeyim

Eğer bi yerde rekabet olursa o yerde herkes kazanır.Rekabet olmaz tekellik olursa pastayı 1 kişi yer, geri kalanıda ona muhtaç kalır ,at gözlüğüyle sadece önünü görebilir.