Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bu sektörüden kayda değer paralar kazanan birisi olarak size bir kaç tiyo vereyim.
1- Herkes ekmeğini bu sektörden kazanacak diye bişey yok. Bu sektörden para kazanamıyosanız başka sektörlere atılın enazından zamanınızı boşa harcamamış olursunuz. Hem benim gibi bu sektör adına eğitimini almış hayatını bu sektörde geçirecek insanlara köstek olmayın. Hemde kendinizi kurtarın. Bu forumda 100k üye varsa bence 50k sı boşu boşuna bu sektörde bişeyler kovalıyor.
2- İnternet insanların egolarını tatmin etmeleri için çok güzel bir ortamdır. Hayallerinizi sanal da olsa gerçekleştirmenin mümkün olduğu bir ortamdır. Dolayısı ile herkesin gözdesi büyük holding patronlarının bile. Yazılım projesi tamamlanması ortalama 2.5 3 ay arası sürüyor saglam bir proje. Yazılımcı günlük 50 TL talep etse sadece yazılımcı maliyeti 4.5K tutuyor. Bunun reklamı tanıtılması derken masraf 10 bini bulur. Ya bu işi kendiniz yapacaksınız yada sağlam bütçeniz olucak yoksa para kazanamazsınız.
3- Parayı iş yapan değil iş veren kazanır her sektörde böyledir. Site açsanız reklam verseniz bile reklam şirketi kazanır sizin kazandığınız para olmaz. Geniş açıdan bakın.
Zengin olabilmek sadece sıfat değildir meziyet ister. Zengin insanlar sıradan insanlar gibi düşünmezler. Hayata bakış açısı farklıdır. Bakış açınız farklı ise zaten para kazanıyosunuzdur. Değilse zaten hiç kazanamayacaksınızdır. Bu kanıya nereden vardın diyeceksiniz Profesyonel olarak internet sektörü ile 6 senedir çalışıyorum çalıştığım andan beridir hep iyi kazanıyorum hiç aç kalmadım. Çünkü bu sektörün adamı bu sektörde aç kalmaz. Biraz hayata karşı tamahkar olun mutlu olursunuz.