UniFroG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ sancakweb php fusion AGPL lisansı ile korunmaktadır. ücretli destek verecekseniz bundan script ana geliştiricilerinin ve yerel yönetimin haberi olmak zorundadır. ayrıntılı bilgi için

http://www.phpfusionturkiye.com/foru...?thread_id=479
Sevgili UniFroG mesajıma dikkat etti iseniz scripti kurmak içi ve ücretsiz modülleri kurmak için herhangi bir ücret talep etmedim. Sizin yada Resmi Destek sitesinde yayınlanan ücretli modüller için de ayrıca ücrete tabidir dedim. Bunun geniş açıklaması da şudur. Modülü sizden satın alması gerektiğini belirttim

Şu anda zaten isteyenlere hiçbir ücret almadan php-fusion kurulumu yapıyorum ve bırakın para almayı sitelerinde reklam yadalink yayınlamalarını dahi istemiyorum. Tek amacım php-fusionun yaygınlaştırılmasını sağlamaktır.

Ancak banner tasarımı ya da yeniden tema oluşturulması ile ilgili bir talep olsaydı elimden geldiğince yada zamanım elverdikçe yardımcı olmaya çalışacaktım. Ya da müşteri destek sitesinde bulunmayan bir modül, blok, eklenti v.s. isteseydi ve ben bunu kodlasaydım bunun da ücretini isteyecektim. Zira resmi sitesinde dahi bununla ilgili açıklamanız var biliyorum. Hatta resmi site de dahi parayla modül satıldığını da biliyorum.

Umarım açıklamalarım kırıcı olmamıştır. Zira lisansıyla ilgili yaptığınız açıklama bu platformda benim yanlış tanınmama yol açabilir. Eğer yukarıda açıkladıklarımda bir yanlışlık yada eksiklik varsa lütfen bana pm atınız ve uyarınız. Zira yanlış yapanlardan olmak istemiyorum. Tıpkı sizin gibi php-fusion'a sahip çıkanlardanım. Lisans sözleşmesine uymayanları ben de sevmiyorum.

Saygılarımla...