Baltalamak istemiyorum fakat 2 gün önce google bölümünde böyle bir soru açıldı.Soruyu soran senmiydin bilmiyorum ama düzgün bir cevap geldi pat diye satış konusu açmışsın.Bu iş ile uğraşamazsın emin ol.Bu iş çok zamanını alır.Birde buradaki çoğu kişi bunu nasıl yapacağını merak eder almak istemiyorsa bile sana bilgi edinmek amacı ile pm atar.
Her konu açıldığın bir kişi yararlı olur dedi diye satış konusu açmak mantıksız.
Konuyla İlgili Yabancı İçerikleri Çevirdim. Eğitim Videolarını İzledim. Bu İşi Yapan Kişilerle Konuşdum. Çalışma Premsipleri Hakkında Bilgi Aldım. Onun Dışında Yabancı Arkadaşlardan Bu Konu Hakkında Pratiğe Yönelik Bilgiler Aldım Sonucunda Bu İşi Yapıcağımı Düşündüm. Tabiki Yapdırmak veya Yapdırmamak Kullanıcının Kendi Bilincinde. Bilgi Konusunda Ben PM İstiyen Kişilere İstenilen Üzere Teorik Bilgi Veriyorum Teknik Bilgi Vermem Yapdığım İşe Saygısızlık Olur Vakit Konusunda 3 - 5 Arz Talep Meselesine Göre Belirttim Ben Eğer 100 Blog Satın Alan Birisine 1 Günde 100 Blog Açıp Linklerini Yayınlarsam, Amelelik Olur ve Site Filtreye % 90 Girer. Aşama Aşama Uygulanınan Bir Sistem. Onun Dışında Bu Konu İlk Aşamada R10 Kullanıcıların Tepkilerini Ölçmek Bu İşi Burada Yapılabilir Oldugunu Görüp Talep Varsa Yapmakdır. Ürünün Pazarlamasını Yapıcak Güzel Bir Post Bir WEB Sitesi Yapmak Benim İçin Zor Olmasa Gerek Bence Bunları Düşünmek Gerek. Ayrıca Bu İşi Sadece Ben Yapmıyıcam Bu İşde Gerçekden Profosyonel Uğraşan Arkadaşlarla Ortak Çalışma Olucak. Tabiki Böyle Düşünmen Normal Hocam. Eleştiri İçin Teşekkür Ederim, Açılklıyıcı Oldugunu Düşünüyorum.