CeRaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her DAÜ konusunda olduğu gibi yine reklamını döktürmüş ephi bu gazı aldıktan sonra yeniden tercih edesim geldi , Yemekleri güzel konusu zevke göre değişir ama kıbrısta yemekleri beğeniyorum diyen tek arkadaşım umut . Bilkent, Boğaziçi ile kıyaslama bile bence. Örneğin denizi güzel katılıyorum ama kumsalı bomboş..* Maddi sıkıntında yok ise kıbrıs yerine Türkiye'deki üniversitelerde cok daha fazla sosyal imkan ve kalite bulursun.Kıbrıs öyle milletin abarttığı gibi bir yer değil.Bildiğin çöl içine üniversiteler dikmişler işte.
Olm sen en son ne zaman geldin okula? Adam kıbrısı gezmiyor, gidip boş kumsallarda dolaşıyor sonra salamisteki kumsalları bilmiyor laf ediyor Bugün türkiyede ki hangi özel üniversitenin fiyatları normal düzeyde? Örneğin DAÜ fiyatlarını dondurdu ve 2012-2013 e kadar zam yapmayacağını söyledi kaç okul garantisini verebiliyor.

Ayrıca erken kayıt yaptıranlara Netbook kampanyaları vardı, cidden güzel işler yapılıyor yeni rektörün gelmesiyle birlikte.

Ben memnun olmasam memnun olmadığımı söyleyecek ilk kişi olurum cero emin ol Kıbrıs yemekleri dediğim hellimli makarna, şeftali kebabı.

Adam gidip 7/24 Gülenden dürüm yiyo adamlar eşek mi kesiyo napıyo belli değil sonra kıbrıs yemekleri güzel değil diyor.

Bak arkadaşım şunu unutma, DAÜ'de yaşamasını bilen, arkadaş edinmesini bilen, sosyal insanlar her zaman rahat rahat yaşar ve DAÜ'lü olmanın ayrıcalıklarını her noktada hisseder.

Konuyu açan arkadaş, CERAT'ı ipleme, adamın okula geldiği yok okulu bırak kıbrısa geldiği yok Sen iyice araştır ben seni 50 kişiyle görüştürürüm daünün iyi olduğunu hatta benim anlattıklarımdan bile daha iyisini anlatabilecek.

Gönderiyorum.