residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim Başıma Daha farklı bir olay geldi

istanbulda oturuyoruz deynekci gezen *********** piyasa da çok birgün arkadaşım ile evdeyken sabah saatlerinde kapı çalıyor ve iki şık bayan ellerinde zarflar mevzuyu anlatıyorlar tabi zarftan bir hediye çıkarsa bunu size ücretsiz vericez şahsen boş çıkarsa hiçbirşey yapılmayacak dolu çıktığında ücretsiz hediyeyi alabilmeniz için firmamıza ait herhangibir başka bir ürün satın almanız gerek dediler. tabi hoşumuza gitti belkide bayanların güzel oluşundandır kandık yani tatlı dil yılanı deliğinden nasıl çıkartıyorsa güzel bayanda erkeği baştan çıkartıyor işte neyse aldık zarfları bende boş çıktı arkadaşa bir adet mikro dalga fırın çıktı tabi ücretsiz alabilmemiz içinde yanında bir ürün satın almamız gerek okey dedik ve ürünlere bakıyoruz yok böyle birşey ya fiyatlar haddinden pahalı birtane dandik ütü bulduk onunda fiyatı 270tl Dilerseniz geri götürüp değiştirebilirsiniz dediler okey dedik yine kandık

ürünleri aldık ertesi günü vaz caydık ve mecidiyeköye gittik firma oradaydı ürünleri geri vermek istediğimizde böyle birşansınız yok dedi değiştirme gibi bir olayda yok dedi eleman

kapıya gelen hatunlar her bir satış için 50 tl komisyon alıyormuş meyer iyi dedik 270tl girdi bize tekrardan geldik eve

270 tl girdi ama çıkartması zorda olmayacaktır. hatunlardan birisi tlf bırakmıştı herhangibir durumda arayın diye

ertesi günü aradık ve hani bir arkadaşın zarfı boş çıktı bir şans daha denemek istiyoruz dedik okey dediler buldularya kerizleri yontacaklar 2 gün sonra hatunlar tekrardan geldiler zarfı aldık kapıdan dedik böyle kapı önünde ayakta olmuyor buyrun içeri gelin bir çay kahve ikram edelim içeri girdiler ve ardından kapıyı kitledik ve olay bitti yazının devamı buradan gelmez siz anladınız

270tlde koymamış oldu

Olay tarafımızca yaşanmış bir gerçektir başta acı sonunda tatlı bir olay oldu
Gerçekten kapıyı kilitledikten sonra olan olayı bende merak ettim. Bir pm'de bana lütfen.