burada iddia oynanılabileceğini ya da bilgi sahibi olunmadan hisse sendi alınabileceğine dair yorumlar yer alıyor. Onlara göre benim teklifimin daha makul olduğuna emin olabilirsiniz. Bankaya yatırmaya gelince %0.6 civarı faiz alıyorsunuz ve tabii ki güvenlik kaygısı dikkate alınarak benim teklifimden daha güvenilir ve düşük getirili bir seçenek.
Hayırlısı olsun, umarım doğru yatırımı bulursunuz. Ama lütfen bilmediğiniz bir yatırıma başkalarını dinleyerek meyletmeyin. forex döviz altın borsa bunlarla ilgili olarak çok sakin hareket etmediğiniz sürece kolay kolay kazanç elde edemezsiniz ve her biri oldukça riskli yatırımlardır. Bilgi ve sakinlik ne kadar az ise risk de o derecek yüksektir.
risk = kazanç
şeklinde bir denklem karşınıza çıktığında bunun eksik olduğunu bilin.
kazanç = bilgi + risk + şans
doğru denklem bu bilginiz yüksek ise yüksek risk alıyorsanız ve şansınız fazla ise kazancınız yüksek olacaktır. şansınıza ve bilginize güvenmiyorsanız risk alırsınız. risk almak istemiyorsanız ve şansınıza da güvenmiyorsanız o halde bilgi sahibi olmaya bakın.
saygılar
hehe

Bankaya yatırmayı tercih ederim be hocam (:
1-2 kişi ile görüştüm, dövize yatırmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar sanırım öyle değerlendireceğim.
Veya bir iki tane geliri olan site alabilirim bilemiyorum