Levitasyonunda bir sınırı vardır elbet, öyle denizlerin üstüne çıkma vs tabiki olmaz.
Levitasyon :
Bunun hakkında bir kitap okumuştum oradan biraz alıntı yaparak söyledim.Wikipedia'da aynen oradan alıntı yapmış.
O kadar ilgili değilim bu konulara fakat bana inandırıcı gelmiyor.Zaten bu işin ilk şartı inanmaktır,insanın kendisine bu olayı inandırmasıdır.Ben bu ilk şartı sağlayamamanın sebeplerini yukarıdaki yazımda belirttim.Ben de isterim böyle şeyler yapabilmek ama imkansız geliyor işte

Bu kadar gel ispatla yap denilen bir şeyi insanların ispatlayamamasıda büyük bir etken tabii ki bu düşüncemde.
Okadar biliyosunda yanlış biliyorsun, yapamayanların egolarını tatmin etmek için uydurdukları 3-5 şey. Doğru sana kanıt veremem kimsede vermek istemez zaten onları yapanlar televizyonda "ucube" olarak gözüküyor. Çıkıpta herkesin önünde kimsenin bilgisizliğinden dolayı hiç birşey yapmak istemem şahsen zaten bu ilimleri bilenler, yapanlar herkese göstererek yapmazlar kimseye kanıtlamak zorunda değiller, zaten bu ilimlerin genel kuralıdır kuraldan öte bişeydir.
Devletler bu ilimleri kullanır ama halka söylemez söylemek istemez. Bunların okulları, araştırma labaratuarları mevcut eğer araştırmak isterseniz bulursunuz.
Bunu ispatlayamadıktan sonra,insanlara gösteremedikten sonra kendi içinde uçmanın anlamı nedir peki?Bakın psikolojik olarak bunu yapabileceğine inanmak ayrıdır.Fakat bunu yapmak bambaşka bir şeydir.Ayrıca bu işin bilgisizlikle alakası yoktur.Şuna emin olun ki en az bu işe meraklı,bu tarz şeyler yapmak isteyenler kadar bu işi araştırdım.Ama nerede ne okursanız hep 'Yapmış.Yaptığı söylenir.' gibi şeylere ulaşacaksınız.Anlayacağınız iki yönlü bu işe baktım ve bunda karar kıldım.Eğer biri gelip bak ben uçuyorum deyip gözümün önünde uçarsa evet o zaman inanırım.Fakat öyle bir şey olmuyor.Nedense herşey yapıldığına inanılarak ilerliyor.