Sorduğum regular expression sorusu çoluk çocuk sorusu değil. Zaten sorunu çözebilen bir delikanlı da çıkmadı. Ne saçmalıyosun ne ima etmeye çalışıyosun anlamıyorum. Senden daha iyi Regex bildiğime de eminim. Böyle bir şeyle bana savunmaya geldiğin için senin zeka seviyenden şüphe etmeye başladım.
Çıkmış hayırlı bi iş yapmış gibi delikanlılık niye taslıyosun ? Bot yazmayı öğretene kadar yemin ederim html nedir onu anlatsaydın daha faydalı olurdu. Başlığın adını Php Bot yapımı yerine Başkalarının sitelerinden PHP ile nasıl veri çalınır diye açsaydın yine aynı amaca hizmet eden bi başlık olurdu. Sus hiç konuşma
Çoluk çokuk diyerek insanlarla dalga geçme hakkını sana kim veriyor. Madem bukadar biliyosun bu foruma ne takılıyosun git kendini başka yerde tatmin et. Herkez istediğini anlatır istediğini sorar bu forumda bazı akıllı şahısların piyasası düşücek diye konuşulmıcaksa forumun anlamı yok.