Euros4clik sponsoru size bizim yolladığımız hitlerden Bu 10k için geçerlidir 20£ vermekte buda ortalama 27$ yapmakta 10k hit 25$ 2$ için değmez diye düşünen arkadaşlar burada amaç sitenin Alexa değerini artırmak para kazanmak değil sadece ödediğiniz parayı fazlası ile birlikte artı hitlerle geri alırsınız burada 10k hitten 20£ gelecegi konusunda kesin ve garanti konuşmuyorum ama bugüne kadar 20£ gelmeyen olmadı
yazmışsınız ama euros son zamanlarda ödeme yapmaz oldu.sebebi fazla açılan hesaplar.
ayrıca bu fiyatlar çok pahalı.piyasada 1 k alman hitin fiyatı 0,2 eurodur.
dediniz bende size
ben hemen 25 k alacam bugune kadar euros4click 2500 eurodan fazla aldim almayda devam ediyorum neyse konumuz eros degil ben 25k hit almak istiyorum lutfen nasıl ve nereden alacagimi soylermisiniz yoksa bosmu konustunuz ?
dedim
ornek olarak bu siteyi gosterdiniz yani satislarimi baltaladiniz rakip site cikartiniz karsima hemde oyle bir rakipki benim 10k istedigim fiyata 100k hit sagladigini idda ettiniz
hocam zaten hiti klamm.de den almıyorsun. neyse o konuyu karıştırmayalım fazla istersen.msn de devam edelim biz ne dersin ?
simdide oradan almıyorsun dıyorsunuz ben hic birsey anlamadim konumu baltaladınız icin tum konuyu ve kampanyayi kapatiyorum bende olsam benden almam salakmıyım 100k yerine 10k alayim ahbirde gercek olsa yeminle ben oradan alır 1m hit acayip kucuk fiyatlara satarim benım calıstıgım firmadan 1,5m hit satin aldim bu gune kadar 150k sattim 25k dagittim inan hicbirisi r10 alicisi degil ya msnden yada verdigim reklamlardan gelenler r10 bana zarardan baska bise getirmedi ben bu işe 1500 eu bagladım o hitler hicbir zaman olmez istedigim zaman kullanabilirim ve erosdanda yatirdigim parayi katiyla geri alirim zaten kendi gosterimlerimden alacagimi aldim bence mesajlarini editle yada kanıtla