Doğru dedin.almanlar öyle. Hayirli satişlar. Ben sadece fiyat biraz pahali demek istemiştim
vps uzerınden uye oldum daha sonra vps gerekmedende uye oluna bıldıgını gordum verdigin sitede en dusuk tık basi 00,12 yani bir 1k reklama 12euro alıyorlar şimdi lutfen konuyu tekrar incelermisin ben deneme icin 5 euro yukledım 5 euroya hic birsey satin alamiyorsun sadece bannerinin gosterimini alabiliyorsun 1000 gosterımede gelecek hit ya 50 ya 60 ben birde uye olmadan sitenin fiyat listesininde gorule bildigini anladım yani anlicagin senin duzgun bilmemenden dolayi 5 euro havaya gitti
verdigim likteki CPC yazan yere bakarsan tıklama bası gosterım oldugunu anlarsın en dusuk tıklama 1000 tıka 12 euro istemekte istersen uye ol her yerden alıyorlar uyeligi artik eskisi gibi degil ben hesabımı 4 yıl once acmıstım ama iş yapamıcagımı anlayınca bırakmısıtım şimdi lutfen kontrol edip mesajlarının hepsnı duzeltirmisin bir dahaki seferede işi bilmeden milletin kazanc kapisini yıkma kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum bir daha konulara yazmak icin degil bildigin icin yaz bu yeter 5 i onu aramıyorum
birde cevirmek icin turkceye google bari kullan işine yarıcaktır
not :r10 uzerınden satıslar durdurulmustur sadece adresimizden alabilirsiniz hitleri ve r10 icin olan ozel kampanya ne alırsan yarısı bizden sonlanmıstır 1 hafta icinde yeni gorunumumuzle yeni ara yuzumuzle karsınızda oalcagız