PM ile veya Konu içinde ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler . Evet ciddi proje olduğu için ciddi düşünmek, sonunda da ciddi yerlere gelip kazanmak gerekmektedir. Tüm katılımcılar ile teker teker görüşüp bir sonuca varacağız. En kısa zamanda bu proje başlamak istiyoruz. Ancak 5 - 6 bin dolar da çok astronomik bir rakam. Nihayetinde
BURADAKİ siteye girdiğinizde tema olarak güzel ancak sistem olarak basit bir emlakçı sitesi gibi duruyor. Evet tanıdık gelmiştir biliyorum

ancak üst menüdeki BANA ÖZEL menüsünü tıkladığınızda benim istediğim şeyin var olduğunu göreceksiniz. KURUMSAL ÜYELİK... admin den de kontrol ettim aynen istediğim şeylerin varlığı sözkonusu. sadece bir iki küçük eksiklik. mesela katılımcı emlkaçının logosu gözükmüyor. web adresi gözükmüyor. diğer tüm dedaylar mevcut. üstelik fiyatıda bahsi geçen birkaç bin dolar değil. belki bu sistemi satın alır css den çok daha mükemmel bir tema da yapabilriz diye düşünmüyorda değilim. Ancak bize özel bir yazılım olsun istediğimizden ve bu sistemin birkaç gün sonra başkalarında da bulunabileceğiniz düşndüğümüzden dolayı sistemin yazılımını buradan ilan etmiş bulunmaktayız.
SAYGILAR
webkale scriptine benziyor aslında script üzerinden değişiklikler yapılabilir çünkü kodları az çok açık diye biliyorum.Bu yüzden istediğiniz özellikleri daha uygun bir fiyata yapabilirsiniz.Sıfırdan yazmak 3k den başlar en az

tavsiye script güzel üzerinden oynama yapmayı deneyin.iyi çalışmalar dilerim.