iframe ile olmaz bu iş. iframe ile yaptiginda zaten seo olarak site bitmiş olur.

yoksa illaki kod vermeme kısmına katilmiyorum. sonuçta forumda script işi yapmiyorum .yaptiklarimda ise bot bile yazsam zaten kodlari acik veriyorum ama forum haricindeki alemde kurumsal müşterilerim var. hepsinde tek source kullaniyorum. disariyada kod vermiyorum. ama hiç bir müşterimede kod verecegimi zaten vadetmiyorum.

kendi müşterilerim için konuşurken tek kod calistigi için hiç bir ftp de ek dosya olmadigi gibi ftp girişi bile yok.

moduler calisan yada tum islerinde tek kod kullanan insanlar icin konusursak iki gun sonra yazdiklari script mareze dusup her tarafta gorebilir hale gelebilirsiniz

gecmiste birakin kod vermeyi ftp bilgisi verdigim için kodlarim calinmis (o zamanlar ne zend bilirdik ne ioncube) ve diğer müşterimde sorun yaşamış birisi olarak burdaki fikirlere kesinlike katılmıyorum. tamemen karşılıklı anlaşma çerçevesinde bu durum

bende tam aksini düşünüyorum. işe baslarken dediyse siz haksizsiniz. işi bitirdikten sonra soylediyse o haksız.