OfisSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"regular expression bilinmeli" diye bana cevap yazmadan önce ;

https://www.r10.net/php/442167-array-...xpression.html

Ben bu dersi yayınlamadan 4 gün önce açmış olduğun konuda regular expression sorusu sorman ilginç değil mi? Pardon şimdi neden üzüm yemek amacında değilde bağcıyı dövmek amacında olduğunu daha net anlayabiliyorum. Sen o sıralar yeni öğrenmeye başladığın preg_match ile ilgili örnek ararken explode ile anlatılmış bir video işine yaramadı sanırım. Bot yazmanın senin tabirinle "binbir" yolundan birini gösterdim.

Dip Not : Yapıcı ve güzel bir üslub ile olduktan sonra eleştiriye her zaman açığız...

Sorduğum regular expression sorusu çoluk çocuk sorusu değil. Zaten sorunu çözebilen bir delikanlı da çıkmadı. Ne saçmalıyosun ne ima etmeye çalışıyosun anlamıyorum. Senden daha iyi Regex bildiğime de eminim. Böyle bir şeyle bana savunmaya geldiğin için senin zeka seviyenden şüphe etmeye başladım.

Çıkmış hayırlı bi iş yapmış gibi delikanlılık niye taslıyosun ? Bot yazmayı öğretene kadar yemin ederim html nedir onu anlatsaydın daha faydalı olurdu. Başlığın adını Php Bot yapımı yerine Başkalarının sitelerinden PHP ile nasıl veri çalınır diye açsaydın yine aynı amaca hizmet eden bi başlık olurdu. Sus hiç konuşma