Naz yapıyor kardeşim.Ben bir kızla 10 defa ayrılıp 10 defa barıştığımı bilirim(Her zaman kız geldi geriye.Ayrıca 1-2 aylık ilişki değil.Uzun süreliydi).Bekleyemem diyorsun ama 1 hafta zaman ayır kendine mesaj falan atma.Emin ol pes eden o olacak.İlk mesaj ondan geldiğinde (nasılsın ne yapıyorsun tarzında bir mesaj gelmezse -trader ver

) o anda ne yapıyorsan onu söyle ( ne olursa olsun ) zaten inanmaz.Ardından sana iyi tamam tarzı bir mesaj gelicek(bu onun sindirme süreci ) maksimum 48 saat içinde barışacaksınız.
eywallah hocam yarın ders calısmak ıcın bulusmaya ıkna ettım

yarın bı sonuc alamazsam bu yolu denıycem
Benimde 3. senem dolucak,bizde herrrr hafta kavga yapıyorduk.Son kez gönlünü al ve daha dikkatli ol emin ol sabırla git kavga olmuyor ve nefsin alışıyor.Kendimden biliyorum.Hep iyi yönünü düşün ve barış sonrada işi sabrederek taşı.
bi yeniden başlatabilsem dikkatli olucam zaten bakalım
Üstüne gitme, biraz bekle. üstüne gidersen daha çok soğur senden. Yanlış bir hata yapma.. 3-5 gün bekle, daha sonra tekrar ara. Eğer derse falan niye aramadın daha önce nerdeydin, söle sende açık açık üstüne gitmek istemedim, yanlış bişi yapıpta seni daha çok kaybetmek istemedim falan dersin..
deniycem hocam bı yarın olsun olmazsa dıcem tamam fınaller bıtene kadar hıc konusmayalım vs zaten ucak bıletlerımız aynı olmazsa ucaga bınene kadar konusmamayı yazmamayı denıycem 11 gun yanı