Merhabalar Arkadaşlar,

Sizlere WHELL Backlink hakkında detaylı bilgi vermek istiyorum. Bilindik üzere daha önce WHELL BLOG sistemini tanıtmışdık. Sistemin amacı farklı ip'lerde blog sağlayıcılarından Bloggerlar açılarak bu blogları birbirine bağlayarak ana siteye yönlendirmek. Böylece ana siteye gelen linkler sitenin hiyerarşisine katkı sağlıyıcaktır. Projede kullanılan bloglar çeşitli sistemler olucaktır. sadece bildiklerimiz olmayacaktır. Onun dışında link yapısı ve makale girişleri konusunda özende SEO düzenine uygun şekilde işlemler yapılır. her blog için 10 özgün makale girişi yapılacaktır. bu makaleler söz konusu alıcının içeriği olacaktır. Kullanılan makaleler en az 150 kelime içerecektir. Her ne kadar zahmetli gibi görünsede daha önce 2 party bu işi yaptığımız için tecrübelerimizden deneyim kazandık.

WHELL BLOG BACKLINK KULLANIMININ SİSTENİZE KATTIKLARI

* Çabuk indexlenmesini sağlar.
* Blogların ve hedef sitenin PR'lerinin artmalarını sağlar
* Kullanılan her içerik blogları hedef site ederek ana siteyi güçlendirir.
* Backlink verilen sitenin hedef kelimelerde yükselmesini sağlar.
* Hit artırarak sitenize hit akışını sağlar.

Kesinlikle bilinmedir ki do-follow tarzı bloglardan yapılan yorumlarla alakası yoktur. Açılan bloglar 1 yıl süreyle alınan sitenin hizmetinde olacaktır. Daha sonra yenilemek isterse verdiği söz konusu ücretin yarısını ödiyerek süreyi uzatabilir. yenileme yaptırmak istemeyen kullanıcıların blogları havuz sisteminde birbirine bağlı olarak diğer blogları destekler.

proje 2 aşamadan oluşuyor ve dileyen katılıyor dileyen eski sistemine devam ediyor. 1 party içindeki tüm blogları birbirine bağlıyarak ana sitelere yönlendirerek devasa bir havuz sistemi oluşturmak. Bu etki alanı baz alındığında önemli rol oynar.

FIYATLANDIRMA

10 Özgün makale X 1 BLOG = 15 TL dir. Bu bağlamda ;

10 Özgün makale X 20 BLOG = 300 TL dir. ( Daima )

10 Özgün makale X 50 BLOG = 600 TL dir. ( Daima )

Artan miktarlar için PM Atınız.

NOT : fiyatlandırma diğer 2 partye göre yeniden şekillendirilmiştir. aldığım sonuçlar ve analizleri bizzat kendim yapıyorum. Link inşaası uygulamarı sandbox ve tarzı filtrelere engel olmak açısından da benim tarafımdan yapılır. Söz konusu sitenizin konusu ile benzer siteler bloglar açılır. merak ettiğiniz şeyleri PM ile bildirebilirsiniz.

DİPNOT: Gereksiz yorumlardan kaçındığınız için teşekkür ederim.