Hepinizden Allah razı olsun dostlarım, kardeşlerim, abilerim. Allah hepinize sağlık, mutluluk versin.
Şimdi ayrı bir doktora çıktım dün(Sadece ilaçları göstermek için).EEG falan çekildim. Zaten uyuşturucu gibi birşeyi Sağlık bakanlığı vermez dedi. Dediği gibi kullansın dedi. İlacın aslını öğrendim şuanki doktorumdan. İlacın kullanım şekli zaten üstüne doktorum vermiş, eczacı da yapıştırmış. Aynen şöyle;

• 1.Hafta = Sabah/Öğle/Akşam - 1 Tane
  • 2.Hafta = Sabah/Öğle/Akşam - Yarım
  • 3.Hafta = Sabah/Akşam - Yarım
  • 4.Hafta = Akşam - Yarım
Xanax'ı bu şekilde kullanıyorum. Fakat gerçekten de öyle dedikleri kadar bir etki göremedim kendimde. Hepiniz bana destek oldunuz, beni motive ettiniz. Hepinizden Allah razı olsun.

Kusura bakmayın, başınızı ağrıtıyorum ama, anlattıkça rahatlıyorum. Şimdi dün sabah okula gittim. Sabah ilaçlarımı aldım. Zaten 1 saat içinde etkisini göstermeye başladı. Okulda öğlen yemeğine çıktık. Ekmek falan aldık arkadaşlarımla. Babamın hastanede yattığını düşündükçe, zaten çok üzüldüm. Bütün arkadaşlarımı toplatıp dua ettirdim. Sonra yolda yürürken bayılmışım. Hemen hastaneye kaldırmışlar. Burnuma pamukla birşey koklattılar. Kendime geldim. Ama elimi kaldıracak hâlim olmadı. Sonra iğne vs. kendime geldim. Sonra üstte Nörolojiye çıkarttılar beni. İlaçları da orada sordular zaten. Hemen EEG'ye yolladı. Ama çok uyku istiyordum. Ve hep uyuyordum. İğnelerden oldu sanırım. EEG sonucu şöyle. >1 - 2<

Ve dün eve geldim. Bu haftalık Rapor verdiler. Zaten bu sorunlarım yüzünden, okulu sürekli aksattım. Hep raporlu geçirdim. Babamın durumuna çok üzülüyorum. Bir yandan da kendi durumuma. Kafam iyice karıştı.
Hepinize tekrar anlayışınız için teşekkür ederim.